FOTO. Un "derutat" din Camera Deputaților, sancționat de polițiștii locali, în Constanța

1487
6
În această dimineață, în jurul orei 8:35, polițiștii locali din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, un autoturism Toyota Range Cruiser a parcat chiar în stația de taxiuri, pe strada Ștefan cel Mare. Ajunși la fața locului, agenții au constatat că locul taximetriștilor era ocupat de un autoturism al unui deputat din Parlamentul României, cu numărul de înmatriculare B-101-YLV. "Asemenea probleme întâmpinăm aproape zilnic. Cei care dețin anumite funcții, sunt cei care încalcă legea. Unii taximetriștii sunt luați în bătaie de joc și locurile sunt ocupate de diferiți șoferi, care nu au voie să parcheze în aceste stații. Sunt mai multe zone, cam în tot municipiul Constanța au loc acest gen de fapte", a declarat pentru "Cuget Liber", agent Gheorghe Butucea, Serviciul Rutier din cadrul Poliției Locale Constanța. Taximetriștii din zonă se plâng că mereu sunt nevoiți să-și caute alte locuri de parcare, întrucât stațiile sunt ocupate de diverși șoferi. Pentru deblocarea "caracatiței", șoferul certat cu bunul simț va trebui să achite o taxă de 50 de lei și o sancțiune contravențională de 4 puncte, în valoare de 420 de lei. Dacă va achita în două zile lucrătoare, parlamentarul va plăti doar 210 lei. 


Comentează știrea

Cristian
6 aprilie 2016
Bravoo

Asta inseamna sa fii instruit de Moraru, unicul negociator din SE Europei

Cristi
6 aprilie 2016
Tacimetristii

Cei mai imputiti soferi din orasul Constanta sunt taximetristii niste gunoaie si niste mizerii de oameni .

Informati.va si din alte ziare bune din Cta
6 aprilie 2016
Pt Cristi / Cristian

Ai grija ce vorbesti, pt ca printre ei sunt fosti politisti si securisti. (asa vorbeste lumea). Acest lucru e valabil si pt firmele de paza. Si pt unii patroni de farmacii ( vezi articolele din ziare cu problemele cu legea a patronilor de farmacii fosti politisti).

ng
7 aprilie 2016
o

Si cei care au pus caracatita mai lucreaza inca?Vrem numele idiotului parlamentar.

Peicu Aurel
8 iunie 2016
Recidiva cu accident Toyota B 101 YLV

Mașina mentionată în articolul de mai sus a fost implicata intr-un accident ușor de circulație in care, prin manevre neglijență de ieșire dintr-un loc de parcare, a avariat un autoturism din Călărași parcat regulamentar în acel loc. Conducătorul autoturismului Toyota a fugit de la locul accidentului!

Peicu Aurel
8 iunie 2016
Recidiva cu accident Toyota B 101 YLV

Accidentul s-a produs într-o parcare din municipiul Călărași, jud. Călărași! Conduita unui laș care realizează abateri la legislația rutieră și, cu tupeul parvenitului politic, îsi permite să sfideze toate normele bunului simț.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1504 secunde