Video FOTO-VIDEO. ALERTĂ LA MEDGIDIA! Cinci victime, după un incendiu izbucnit într-un bloc

546
2

Articole de la același autor

A fost noapte albă, după ce un incendiu a izbucnit la Medgidia, într-un bloc de locuinţe. Au fost transportate la spital cinci persoane, iar apartamentele au fost evacuate. 


Ce spun reprezentanţii ISU:


"În jurul orei 2:00, prin apel unic de urgență 112, am fost sesizaţi cu privire la faptul că în Medgidia, în blocul 3 TINER, situat pe strada Plevnei, este foarte mult fum pe casa scării. Din primele momente, au fost alocate 3 autospeciale de stingere, 1 autoscară, 3 SMURD B, 1 descărcerare, 1 autospecială transport victime multiple și 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță. La ora 02:45, la nivelul spitalului Medgidia s-a activat Planul Alb de intervenție. La ora 03:00 au fost evacuați toți locatarii blocului, 25 adulți și 2 copii. La ora 03:16 incendiul a fost localizat.", au precizat reprezentanţii ISU Constanţa.
 
Referitor la victime, sursa citată a mai precizat:


"Au fost transportate la spital 5 persoane: 1 bărbat cu arsuri pe față și la membrele superioare, 2 persoane intoxicate cu fum dar conștiente, 2 femei cu atac de panică. În total, în bloc au fost aproximativ 40 de persoane, din care 25 adulți și 2 copii au fost evacuați de către echipajele de intervenție. Incendiul s-a manifestat la 2 garsoniere de la etajul 2 al blocului (P+3), in care erau depozitate materiale textile și mase plastice, pe o suprafata de aproximativ 40 mp. Holul blocului, pe o suprafață de 10 mp si alte 12 garsoniere au fost afectate de fum si apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia. Intervenția s-a încheiat la ora 05:43.", au spus cei de la ISU.


Comentează știrea

iikecamim
18 aprilie 2023

[url=http://slkjfdf.net/]Izijxaf[/url] Afuxeaer rzf.xeik.cugetliber.ro.pja.ky http://slkjfdf.net/

olimixarumum
18 aprilie 2023

[url=http://slkjfdf.net/]Ituhnax[/url] Ucufaquya rjb.ucyx.cugetliber.ro.enu.um http://slkjfdf.net/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6031 secunde