Frații Cămătaru află sâmbătă dacă vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile

226
Frații Cămătaru află sâmbătă dacă vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile - frati-1440839492.jpg

Articole recomandate

Frații Nuțu și Sile Cămătaru au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 și vor afla dacă vor fi arestați pentru 30 de zile, după ce au fost reținuți în urma bătăii de pe holurile Curții de Apel București, informează B1 TV.

Aparent, interlopii n-au mai rezistat atunci când și-au văzut rivalii din clanul Sportivilor și au sărit la bătaie chiar în holul Curții de Apel București. Acum sunt acuzați de loviri și alte violențe.

De aceeași surpriză au avut parte și alți membri ai clanului cămătarilor care sunt suspectați că l-au bătut pe unul dintre rivalii lor, deși pe cufloarele instanței se aflau mai mulți jandarmi.

Dușmănia dintre clanul sportivilor și clanul cămătarilor e veche. Cele două grupări rivale aveau termen în același dosar la instanță. Ziua s-a încheiat prost însă pentru un membru al clanului sportivilor care a fost bătut măr, fiind surprins singur pe un hol.

Robert Gabriel Bușă, zis Robert a lui Ioc, inculpat în dosar a fost dus de la sediul instanței la spital, cu o rană în zona nasului.

Înainte de sosirea ambulanței, el a susținut că a fost tăiat de Sile Cămătaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Sile Cămătaru rămâne în AREST
Pagina a fost generata in 0.4295 secunde