Frații Tate, eliberați din arest!

282
Frații Tate, eliberați din arest! - fratii-tate-1680330056.jpg
Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să fie eliberaţi din arest preventiv, urmând ca ei să fie plasaţi în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Pe 22 martie, Tribunalul Bucureşti prelungise cu încă 30 de zile mandatele de arestare preventivă pe numele lor, însă Curtea de Apel Bucureşti le-a admis vineri contestaţiile şi i-a plasat în arest la domiciliu.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate.

"Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 22.03.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. Desfiinţează în totalitate încheierea contestată şi rejudecând: În temeiul art.237 alin.1 Cpp respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulate de DIICOT privind pe inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana. În temeiul art. 237 alin. 2 Cpp raportat la art. 242 Cpp, art. 202 alin.1 şi 3, 4 lit.d Cpp şi art. 218 Cod procedură penală, înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, până la data de 29.04.2023, inclusiv", se arată în decizia CAB.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2399 secunde