Fraudă de peste 22 milioane de euro! Bancherii acordau credite ilegal! Vezi aici cum decurgeau lucrurile!

267
Fraudă de peste 22 milioane de euro! Bancherii acordau credite ilegal! Vezi aici cum decurgeau lucrurile! - 653x273fondurilesuveranesifondur-1351753506.jpg

50 de percheziții au loc în această dimineață în București, Ilfov și Călărași la sediile a trei bănci ai căror directori sunt acuzați că acordau ilegal credite, prejudiciul ajungând la 22 de milioane de euro informează realitatea.net.


Din această rețea făceau parte directori de bănci, dar și oameni din lumea interlopă. Doar la Călărași prejudiciul este de 15 milioane de euro.


Director al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, Aurel Șaramet, dar și persoane din Ministerul Economiei sunt implicate în această rețea.

Potrivit sursei citate, peste 100  de persoane vor fi audiate în acest dosar.

Un bărbat din Călărași pe nume Ruse Daniel conducea gruparea, acesta obținând 40 de credite ilegale, folosindu-se de documente obținute de la Ministerul Economiei.

Creditele erau de valori foarte mari și au fost folosite pentru a achiziționa utilaje industriale foarte scumpe.

Vicepreședintele băncii BRD este chemat la audieri. CEC și BCR sunt de asemenea implicate în aceste fraude, transmite sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4592 secunde