Fregata americană USS JOHN HALL a acostat în portul Constanța

391
Fregata americană USS JOHN HALL a ajuns, ieri, în portul Constanța, unde va desfășura exerciții navale în comun cu fregatele "Regele Ferdinand" și "Mărășești", la care va participa și un elicopter Puma Naval. În cadrul programului vizitei în țara noastră, delegația fregatei, condusă de căpitan-comandorul Derek M. Lavan și însoțită de reprezentanți ai Comandamentului Flotei, a fost primită ieri de prefectul județului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.
Pe parcursul întrevederii, comandantul navei americane, aflate în escală în această săptămână în portul Constanța, și-a exprimat aprecierea pentru cooperarea dintre forțele navale americane și cele române, exercițiile comune cu fregatele "Regele Ferdinand" și "Mărășești" fiind unul dintre punctele principale ale programului navei USS JOHN HALL pentru zilele următoare.
La finalul vizitei, cpt. comandor Derek M. Lavan i-a oferit prefectului emblema navei USS JOHN HALL.
USS JOHN HALL este a 24-a fregată purtătoare de rachete din clasa Oliver Hazard Perry. Nava a fost construită în șantierul Bath Iron Works și a intrat în serviciul Forțelor Navale Americane pe 26 iunie 1982.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Februarie 2010
Stire din Eveniment : A luat flagrantu-n glumă!
Marţi, 16 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Dispărut în drum spre Serbia
Pagina a fost generata in 1.9403 secunde