Fura cablul rețelei de telecomunicații de la Mircea Vodă

264
Sâmbătă noapte, pe la ora 23.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe DE 81, la aproximativ 500 de metri de localitatea Mircea Vodă Gară, la ieșirea spre Cernavodă, a surprins o persoană după ce decopertase pământul și monta un dispozitiv tip "palan", pentru prinderea și scoaterea din pământ a cablului optic cu diametrul de aproximativ 50 mm, aparținând unei rețele de telecomunicație.

La fața locului jandarmii au descoperit unelte de săpat, (cazma, târnăcop) un bomfaier și o țeavă de prelungire a mânerului dispozitivului "palan", în lungime de 1,5 m.

Marian S., de 31 de ani, din Cuza Vodă, le-a declarat jandarmilor că dorea să scoată din pământ, cu ajutorul dispozitivului, aproximativ 100 de metri de cablu, pentru a-l valorifica la un centru din localitate și că mai venea în zonă și următoarele nopți pentru a-și "continua munca".

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de distrugere și tentativă de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lîngă Judecătoria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Eveniment : Căruță lovită de tren, la Cobadin
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la o garsonieră din Constanța
Pagina a fost generata in 1.4508 secunde