Furau grătarele de scurgere a apei pluviale

278
2
Furau grătarele de scurgere a apei pluviale - jandarm-1360751481.jpg
Un echipaj de jandarmerie a surprins, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, la aproximativ 50 de metri de intersecția cu strada Cumpenei din municipiu, șase persoane care furau grătarele metalice de scurgere a apei pluviale, pe care le încărcau într-un autoutilitară marca Ford Tranzit, cu ajutorul a două răngi metalice cu lungimea de aproximativ 1, 50 metri, a unui baros, unui clește tip "gură de lup" și o șufă din material textil cu lungimea de aproximativ 2 metri. Jandarmii i-au surprins când încărcau în mașină cel de-al doilea grătar de pe strada respectivă. 

Cei șase bărbați, Iusein A., de 21 ani, Ibram M., de 37 ani, Eugen M., de 20 ani, Ibram A., de 24 ani, Ștefănel I., de 24 ani și Chireși A., de 49 ani din Ovidiu au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție unde le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de furt calificat. 

Comentează știrea

...
13 februarie 2013
NU puncte de colectare

mda.., daca toate aceste personade nu a-r mai avea unde sa vanda tot ce au furat, sa-r opri si furturile.. ptr. ca vinovati sunt si cei care fura dar si mai vinovati sunt aceia ce cumpara lucruri furate..

Tavi
13 februarie 2013
Autoarei articolului

Pluviale ( de la ploaie, "pluie" in franceza ), nu "fluviale".

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Fura lemn pentru a se încălzi
Pagina a fost generata in 0.695 secunde