Furau motorină din microbuz, dar nu au scăpat vigilenței jandarmilor

283
Furau motorină din microbuz, dar nu au scăpat vigilenței jandarmilor - 1-1582708151.jpg

Articole de la același autor

Azi noapte, în jurul orei 23.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în Constanța, a observat în parcarea situată pe Aleea Topolog, între Cimitirul Turcesc și Grădinița 10, o persoană întinsă pe spate, pe asfalt, sub un microbuz și care tăia cu un aparat electric (fierăstrău electric) conducta de combustibil a autovehiculului. La aproximativ doi metri de mijlocul de transport se afla o altă persoană care era desemnată cu "alertarea" și supravravegherea zonei. La vederea echipajului, a doua persoană a dat alarma și au fugit. Au fost somate și prinse de jandarmi după aproximativ 50 de metri. Mai mult, la aproximativ zece metri de mijlocul de transport, era staționat un autoturism. Șoferul acestuia a demarat în viteză în momentul când jandarmii au fost văzuți.

Din declarația celor două persoane a rezultat că în mașină se aflau mai multe recipiente de plastic care urmau să fie umplute cu combustibilul sustras.

Cele două persoane de 39 respectiv 32 de ani și actele de sesizare pentru fapta de furt calificat au fost predate cu celelelate bunuri, la Secția 4 Constanța pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6269 secunde