Furt de proporții: 70.000 de lei, sustrași dintr-o mașină, pe strada Soveja

1725
Furt de proporții: 70.000 de lei, sustrași dintr-o mașină, pe strada Soveja - x-perchezitii-furt-calificat-1694689596.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat, miercuri, 13 septembrie, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 40 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Percheziția a avut loc în municipiul București.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 28 august, în jurul orei 17.30, prin copierea semnalului închiderii centralizate a unui autoturism, bărbatul ar fi descuiat vehiculul persoanei vătămate, parcat pe strada Soveja, din municipiul Constanța și ar fi sustras 70.000 de lei din interioriul autoturismului. În urma efectuării percheziției, din locuința persoanei bănuite au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe bunuri cu valoare probatorie, inclusiv o stație de emisie-recepție, care ar fi fost folosită la comiterea faptei. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3742 secunde