Furtul de fier vechi, înfloritor în județul Constanța!

269
1
Furtul de fier vechi, înfloritor în județul Constanța! - politia2-1363557464.jpg
Furturile de materiale feroase sunt cele mai frecvente din județul Constanța, iar week-end-ul acesta nu a făcut excepție. Polițiștii din stațiunea Mamaia, din Constanța, Pecineaga, Hârșova și Albești au fost sesizați că hoții au pus ochii fie pe conductele sistemului de irigații, pe bunurile din gospodăriile localnicilor sau pe profilele din aluminiu ale magazinelor. 

În stațiunea Mamaia, doi hoți în vârstă de 17 și respectiv 19 ani, au fost surprinși în timp ce dezmembrau un magazin aflat în conservare. Voiau să valorifice profilele de tip U din aluminiu. Nu au mai apucat, căci polițiștii le-au dejucat planurile și le-au întocmit, în schimb, dosare penale pentru furt calificat. 

În flagrant a fost surprins și un adolescent de 17 ani, din Hârșova, în timp ce fura o bară metalică, de 3,5 metri, din grădina unui localnic. 

În schimb, polițiștii din Constanța au surprins doi indivizi după ce comiseseră furtul și transportau "prada" cu o căruță, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ulterior, oamenii legii au stabilit că cei doi, de 17 și 25 de ani, furaseră obiectele metalice din două imobile de pe strada Răzoare și Rândunelelor. 

De asemenea, o "captură" asemănătoare au făcut și agenții de poliție din Pecineaga, care au surprins doi bărbați în timp ce furau dalele din beton dintr-un canal de irigații situat pe câmpul dintre Pecineaga și satul Vânători. 

La rândul lor, oamenii legii din Albești au prins în flagrant doi tineri de 22 și 24 de ani, care furau componente din sistemul de irigații din extravilanul localității. În toate cazurile, suspecții sunt acuzați de furt calificat și sunt cercetați în libertate.

Comentează știrea

Sorin
18 martie 2013
Tot inainte!

O gramada mare de centre de colectare de metale prolifereaza si asigura continuitatea hotiilor,pagubelor si la urma urmei avantajul importatorilor de afara,care nu se mai chinuie sa transforme minereu in metal,nu mai consuma energie si accepta de la cretinii de romani fier tocmai bun de topit.Noi nu facem nimic,e dreptul omului sa aiba firma,indiferent daca e paguboasa pentru altii.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Martie 2013
Stire din Eveniment : Poșetă furată în clubul Doors
Pagina a fost generata in 0.3906 secunde