Furturi și tâlhării pe bandă rulantă, la Constanța. Polițiștii reacționează

258
Furturi și tâlhării pe bandă rulantă, la Constanța. Polițiștii reacționează - talhari1460892368-1487319117.jpg
Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat și tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, alături de polițiști din cadrul Secțiilor 2 și 3, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța, i-au identificat pe A.V., în vârstă de 34 de ani, M.I., în vârstă de 24 ani, S.P., în vârstă de 25 de ani, B.C.-C., în vârstă de 22 de ani și Ț.I.-L., în vârstă de 19 ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.


Astfel, în perioada ianuarie – februarie 2017, cele cinci persoane ar fi comis mai multe infracțiuni de furt calificat și tâlhărie calificată pe raza municipiului Constanța, sustrăgând mai multe bunuri.


Prejudiciul total, estimat la aproximativ 50.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanelor vătămate.
Persoanele în cauză au fost reținute pe bază de ordonanțe și introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 17.02.2017 să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0655 secunde