GALERIE FOTO. Accident grav pe Autostrada Soarelui. Intervine elicopterul SMURD

984

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut, luni după-amiază, 7 februarie, pe Autostrada A2. Din primele informaţii, impactul s-a produs la km 155, pe sensul de mers spre Constanţa. La faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD şi un echipaj de la Ambulanţă. Intervine şi elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă, ar fi două victime, dintre care una prezintă o amputaţie parţială de mână.

Vom reveni cu amănunte.



UPDATE
Apel 112, ora 16:10. Accident rutier produs pe Autostrada A2, la km 155, în care au fost implicate un autoturism și un camion. La locul intervenției au fost alocate de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, în sprijin un echipaj al SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD Constanța. 


Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, un bărbat cu vârsta de 39 de ani, o femeie cu vârsta de 36 de ani și o minoră cu vârsta de 16 ani, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior barbatul a refuzat transportul la spital, femeia a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la o unitate spitalicească din Constanța, iar minora preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Orășenesc Cernavoda, pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor la locul accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.632 secunde