GALERIE FOTO / ACCIDENT GRAV. Trei mașini făcute praf, mai multe persoane rănite!

1376
UPDATE. Potrivit IPJ Tulcea, în dimineața zilei de astăzi, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o autospecială pe DN 22-E 87 ( Mihail Kogălniceanu- Babadag) nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, intrând in coliziune cu un auto condus, in același sens, de un bărbat de 45 de ani, din Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, care a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga.


În urma impactului, autospeciala a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto implicați în eveniment și a 3 pasageri, fiecare aflat într-un auto separat. Toți conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
ȘTIREA INIȚIALĂ
Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Babadag.


La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.


În accidentul rutier au fost implicate 3 vehicule, în care se aflau 5 persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.
Pentru persoana de sex feminin a fost necesară descarcerarea pentru a fi deblocată din autoturism.
Toate persoanele sunt conștiente și cooperante, politraumatizate.


La fața locului intervin 3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și 3 echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean.
Florentina bozîntan 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6738 secunde