GALERIE FOTO / Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Trei mașini avariate și 4 victime

49129
Un accident rutier s-a produs noaptea trecută în stațiunea Mamaia. În impact au fost implicate trei autoturisme, un Mercedes, un Matiz și un Hyundai. Potrivit IPJ, trei persoane au fost rănite în urma impactului.


Ce spun reprezentanții IPJ:


În data de 12.04.2019, ora 22:30 un barbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat și într-un alt autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeași direcție de mers și banda cu al doilea autoturism.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 19 ani, pasageră dr față în primul auto, a cond auto al celui de-al doilea auto, a pasagerului dr față barbat, de 19 ani din al doilea auto și vătămarea corporală gravă a pasagerului stg spate barbat, de 19 ani din al doilea auto.Top articole din Eveniment

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0709 secunde