GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV pe Valea Oltului. Opt persoane, între care un copil de un an, au fost rănite

86478

Articole recomandate

Opt persoane, între care un copil de un an, au fost rănite într-un accident care a avut loc duminică după-amiază pe Drumul Național 7, în județul Vâlcea. Accidentul s-a produs ăn condițiile în care șoferul unui autoturism a intrat în depășirea unei coloane de mașini în curbă și a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.


Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 227 al DN 7, în comuna Câineni.


Primele date de la fața locului arată că opt persoane au fost rănite și vor fi duse la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. 


Accidentul a avut loc în condițiile în care un șofer a încercat să depășească o coloană de mașini într-o curbă fără vizibilitate și încălcând marcajul continuu. Din sens opus venea un alt autoturism care circula regulamentar și cu care mașina aflată în depășire s-a ciocnit. După impact, vehiculul care vircula regulamentar a fost proiectat în balustrada de pe marginea drumului și apoi în afara șoselei.


Primele informatii de la locul acidentului arată că cinci dintre răniți sunt din autoturismul care a întrat în depășirea neregulamentară.


Traficul rutier în zona localității Câineni este complet blocat la ora transmiterii acestei știri.


Sursa: Digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9591 secunde