Galerie FOTO. Accident rutier în Constanța. Mașină de pompieri oprită din misiune de un șofer indisciplinat. Victima, un copil de trei ani

668
3

Articole de la același autor

UPDATE - Copilul rănit este o fetiță în vârstă de trei ani


O mașină de pompieri a fost implicată într-un accident rutier, în Constanța, azi. Un Citroen circula pe bulevardul Tomis, intersecție cu Ion Rațiu. Trecea pe verde, dar nu a acordat prioritate mașinii de pompieri, care avea semnalele acustice puse în funcțiune. În urma coliziunii, un copil a fost rănit.

Comentează știrea

Ioan
22 septembrie 2014
job

Crestere pe piata ofertelor de castig! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ?Info? la adresa de email: [email protected]

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6462 secunde