Video GALERIE FOTO / ACCIDENT SPECTACULOS LA CONSTANȚA. UN ȘOFER BEAT A INTRAT CU BOLIDUL DIRECT ÎN FARMACIE! A ÎNCEPUT SĂ AMENINȚE CĂ ESTE DE LA AMBASADĂ!

8204
1
Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe strada Caraiman din Constanța. Din primele informații, un șofer a intrat cu mașina într-o farmacie.



GALERIE FOTO /  ACCIDENT SPECTACULOS LA CONSTANȚA. UN ȘOFER BEAT A INTRAT CU BOLIDUL DIRECT ÎN FARMACIE! A ÎNCEPUT SĂ AMENINȚE CĂ ESTE DE LA AMBASADĂ! - trei-1494528920.jpg

UPDATE - Șoferul cu Hummer venea de pe strada Caraiman si a lovit un Peugeot care se ducea către Gară și circula regulamentar. La intersecția Mangaliei cu Caraiman, Hummer-ul a lovit Peugeot-ul și a intrat în farmacie. Șoferul, foarte beat, a început să-i amenințe pe cei din jur, în special pe farmacistă și pe administrator. De asemenea, acesta a scos o legitimație și a amenințat că este de la Ambasadă. Martorii spun că legitimația nu avea poză și nici nu părea reală.

GALERIE FOTO /  ACCIDENT SPECTACULOS LA CONSTANȚA. UN ȘOFER BEAT A INTRAT CU BOLIDUL DIRECT ÎN FARMACIE! A ÎNCEPUT SĂ AMENINȚE CĂ ESTE DE LA AMBASADĂ! - patru-1494528928.jpg

În Peugeot se afla o femeie care spune că nu-și mai simte mâna stângă. În cele din urmă, șoferul a fost dus la spital unde urmează să i se facă analizele pentru determinarea alcoolemiei din sânge.

GALERIE FOTO /  ACCIDENT SPECTACULOS LA CONSTANȚA. UN ȘOFER BEAT A INTRAT CU BOLIDUL DIRECT ÎN FARMACIE! A ÎNCEPUT SĂ AMENINȚE CĂ ESTE DE LA AMBASADĂ! - unu-1494528896.jpg

UPDATE - Imediat după ce a comis accidentul, șoferul a vrut să fugă. Câțiva martori l-au împiedicat să dispară de la locul faptei, dată fiind starea lui avansată de ebrietate.

UPDATE - 0,91 mg/l este alcoolemia în aerul expirat a șoferului cu Hummer.



Comentează știrea

liviu burebista
11 mai 2017
Vlad Tepes sau Ceausescu ?

Oare pe ce cai sa inbogatit secatura asta care conduce Hummer ? In nici-un caz nu cred ca a transpirat . A furat pana nu a mai putut si acum calca oameni nevinovati , are impresia ca poate sa faca ce vrea. Pacat ca nu mai avem o mana de fier la conducere, care sa inceapa lucrarile la un canal, care sa traverseze Romania de la est la vest si unul de nord la sud. Acolo ar fi locul acestor nesimtiti aroganti, care au impresia ca numai ei exista in aceasta tara.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3413 secunde