Galerie foto. Alcoolul face victime! Accident rutier în Constanța, în această seară

483
1

Articole de la același autor

Un bărbat a ajuns la spital, în urmă cu puțin timp, după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în cartierul constănțean Tomis III.

Potrivit martorilor, bărbatul traversa pe trecerea de pietoni de pe strada Soveja, din dreptul Pieței Tomis III, moment în care a fost accidentat de un Cielo ce venea dinspre bulevardul Tomis, spre City Mall. Șoferul nu mergea cu viteză, dar pietonul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a traversat strada în fugă. 


La fața locului au sosit polițiștii rutieri, dar și un echipaj SMURD care i-a acordat bărbatului îngrijirile medicale necesare. O anchetă va fi demarată pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier.






Comentează știrea

un sofer
19 ianuarie 2015
Mai multa disciplina pt pietoni

Aceasta trecere trebuie semaforizata. Dupa ce astepti sa treaca un grup de pietoni, hop te trezesti cu o tanti. Dupa ce o lasi si pe ea sa treaca, si te pregatesti sa demarezi mai apare un nene.... s.a.m.d. Tot timpul planeaza suspiciunea de neacordare de prioritate pietonilor. Doar un semafor poate rezolva problema.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0762 secunde