Galerie FOTO. Bărbatul din Constanța care amenința că se aruncă de pe bloc, CONVINS DE SOȚIE SĂ NU SE SINUCIDĂ - Update

435
1

Articole recomandate

UPDATE -  Bărbatul a fost convins să coboare de pe bloc, după ce la fața locului a ajuns soția lui. Aceasta a urcat până la etajul opt, dar nu și pe acoperiș, unde se afla posibilul sinucigaș. Bărbatul a fost dus la Secția 5 de Poliție.


Un bărbat din Constanța s-a urcat pe terasa unui bloc de opt etaje, din zona Doraly, de pe strada Amurgului și amenință că se aruncă în gol. Pompierii, ambulanța și polițiștii s-au deplasat la fața locului și în prezent negociază cu individul pentru a renunța la gestul extrem. Pompierii s-au pregătit și cu o saltea gonflabilă.

Comentează știrea

Adrian
25 mai 2015
oportunitate

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : PERSOANĂ ÎNECATĂ ÎN MAREA NEAGRĂ!
Pagina a fost generata in 0.3657 secunde