GALERIE FOTO / Carmen Dan, vizită surpriză la Dănuț, băiețelul salvat anul trecut dintr-un puț de 16 metri

352

Articole recomandate

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a fost în județul Teleorman, la familia copilului care anul trecut a căzut într-un puț din curtea casei și care a fost scos de pompieri după aproape zece ore. Alături de ea s-au aflat și câțiva pompieri, care i-au dus băiețelului și surorilor lui haine, jucării și dulciuri.


"Îi doresc lui Dănuț să răzbească prin viață cu aceeași îndârjire cu care a luptat, în urmă cu un an, pentru supraviețuire", a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook, publicând și fotografii de la vizita din Teleorman.


"În urmă cu aproape un an, întreaga țară a stat cu sufletul la gură, timp de zece ore, cât pompierii au făcut eforturi supraomenești să îl salveze pe Dănuț, copilul căzut într-o fântână din curtea casei. Deși avea doar 1 an și 10 luni, s-a dovedit a fi un adevărat luptător. Mi-am dorit foarte mult să îl întâlnesc și pentru că în acele zile nu am avut ocazia, prioritatea tuturor fiind salvarea vieții și însănătoșirea lui cât mai rapidă, astăzi, în Vinerea Mare, când apropierea Învierii Domnului ne îndeamnă pe toți să fim alături de semeni cu tot ce avem mai bun în noi, am ales să îl întâlnesc pe Dănuț și să îi fac sărbătorile mai frumoase", a scris Carmen Dan.


Ministrul spune că a simțit adevărata semnificație a minunilor, după ce l-a văzut pe copil perfect sănătos și plin de energie știind prin ce a trecut. Carmen Dan a adăugat că pompierii nu au avut doar o misiune profesională și și una divină.


În luna aprilie a anului trecut, copilul de doi ani, din localitatea teleormăneană Balta Sărată, a căzut într-un puț foarte îngust, la o adâncime de aproximativ 16 metri. Intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă din cauză că puțul avea un diametru de doar 30 - 35 de centimetri. Operațiunea de salvare a copilului, la care au participat zeci de pompieri, a durat mai mult de zece ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8795 secunde