GALERIE FOTO / Coliziune între un autocar și un autoturism! COPIL DE 4 ANI, PROIECTAT PRIN PARBRIZ

280

Articole recomandate

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni dimineață pe Drumul Național 6, în județul Giurgiu, unde un autoturism s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de pasageri.


Niciunul dintre pasagerii din autocar nu a fost rănit, dar patru dintre cei cinci ocupanțiai autoturismului au fost transpprtați la spital, cel mai grav fiind rănit un copil de patru ani care a fost proiectat prin luneta mașinii.

Potrivit giurgiuveanul.ro, o femeie nu a acordat prioritate de trecere unui autocar, în care se aflau 30 de pasageri, intrând în coliziune cu acesta, autoturismul fiind proiectat apoi într-un autotren. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Giurgiu, Cornel Vasilache, au rezultat patru victime, una primind îngrijiri medicale la fața locului, celelalte fiind transportate la spital.

Pasagerii din autocar nu au suferit leziuni.

În autoturismul Volkswagen Golf, înmatriculat în Sălaj, se aflau cinci pasageri. Copilul de patru ani a fost proiectat prin parbriz și transportat la spital de un echipaj al SAJ Giurgiu, împreună cu mama sa.

Și bunica copilului, o femeie, de 61 de ani, a fost transportată la spital de un echipaj SMURD.

În cauză, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0512 secunde