Galerie foto. CONSTANȚA, MAI UNITĂ CA NICIODATĂ. MII DE PROTESTATARI AU IEȘIT ÎN STRADĂ, ASEARĂ. ȘI NU SE OPRESC AICI...

18344
3

Articole recomandate

Constănțenii protestează din nou. În număr mare și cu o determinare de fier! Dacă în serile trecute prezența la proteste a fost mai redusă, valul de revoltă și indignare a scos în stradă, aseară, peste 10.000 de constănțeni, deși se vorbește de un număr mult mai mare. 


Oamenii cer demisia actualului Guvern, pe care-l acuză de corupție, și militează pentru un stat de drept care să fie respectat. Protestatarii spun că trecem prin momente în care unitatea poporului este mai importantă ca oricând, pentru că în joc este viitorul propriilor copii. 


Ordonanțele de modificare a Codului penal au avut puterea de a aduce în stradă atât de mulți oameni revoltați pe sistemul de guvernare, așa cum nici Revoluția nu a reușit.


Proteste de amploare sunt anunțate și pentru azi, mâine și duminică.






Comentează știrea

George
3 februarie 2017
Soros

Ba esti nebun?! Ca sa vezi.

cetatean
3 februarie 2017
stop protestelor!

Protestele nu au nici un rost; cei cu bani au codul penal propriu!

Slugoi
3 februarie 2017
bati campii

Daca esti Chivaran marele reporter de la Telegraf esti prost..dar prost ...daca nu esti ala dai dovada de o si mai mare prostie!!Ai scris aiurelile alea si ca de obicei si ca oricare asa zis jurnalist de la Telegraf-Tv neptun dai dovada de slugarnicie!Oameni ai caracatitei rosii umile slugi ale lui Pastaie si Fagadau-puturosul!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2624 secunde