GALERIE FOTO / CRIMĂ cu sânge rece și clipe de coșmar! Înjunghiat în inimă de propriul frate. Suspectul a fost prins

366
1

Articole de la același autor

UPDATE: Potrivit oamenilor legii, tânărul de 20 de ani a fost prins în urmă cu puțin timp în gara Constanța. Acesta a fost condus la audieri.


Un tânăr de 20 de ani este căutat de oamenii legii după ce s-a stabilit că și-a omorât fratele. Totul s-a petrecut în localitatea constănțeană Castelu. Potrivit unor surse, scandalul dintre cei doi a pornit pe fondul geloziei. 


După ce s-au certat, tânărul de 20 de ani a luat un cuțit și și-a înjunghiat fratele direct în inimă. Polițiștii se află acum la fața locului și fac cercetări. Echipe de polițiști au pornit în căutarea fugarului.Trupul neînsuflețit al victimei în vârstă de 18 ani va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Vom reveni cu amănunte!


Comentează știrea

rodica
2 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde