GALERIE FOTO / DESCINDERI ÎN CENTRUL CONSTANȚEI. ZECI DE JANDARMI ȘI POLIȚIȘTI SUNT MOBILIZAȚI

9535
8

Articole de la același autor

Desfășurare impresionantă de forțe, în această dimineață, în centrul Constanței. Zeci de jandarmi și polițiști au descins la mai multe adrese de pe străzile Atelierelor, Sarmisegetuza și Avram Iancu, împânzind practic întreaga zonă. Mascații sunt însoțiți de câini și au blocat toate intrările și ieșirile. 








UPDATE / Din câte se pare, descinderile sunt coordonate de DIICOT, într-un dosar de trafic și comercializare de droguri de risc, canabis și etnobotanice. De asemenea, percheziții au loc în mai multe locații din Constanța, dar și din țară.




UPDATE - În cadrul descinderilor, la care participă polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale și BCCO Constanța, cât și jandarmi, sub coordonarea unui procuror DIICOT, s-a intervenit cu câini pentru depistarea drogurilor.




Potrivit anumitor surse, anchetatorii au găsit în mai multe locații, cantități semnificative de etnobotanice și canabis. Mai multe persoane care locuiesc în imobilele percheziționate de oamenii legii au transmis jurnaliștilor prezenți că nu vor să fie filmați și nici întrebați despre ce este vorba, sugerând reporterului Cuget Liber că ar fi mai bine să părăsească zona


















Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Numarul 4
11 aprilie 2017
Copil copac

Iti recomand cei 7 ani de acasa, fac minuni in unele cazuri. Succes DIICOT, Jandarmerie si Pol. Romana.

Răspuns la: Balena albastra
Adăugat de : Alexandru Pulpa, 11 aprilie 2017
Sa ma cac in voi de gabori jegosi !
Constanteanu
11 aprilie 2017
Ciorimea a trecut pe droguri?

Pai atata timp cat toleram atata ciorime in centrul orasului.ei nu sunt oameni.ei trebuie tratati ca animalele

Gigi
11 aprilie 2017
Tiganii

Constantenii fac case la tara si tiganii stau in centru gratis in case de milioane. Fagadau! Stai si tu o saptamana vecin cu tiganii!!

Cetateanul
11 aprilie 2017
.

Foarte bine! Asa actiuni vrem noi constatenii platitori de taxe sa vedem! Sa eliminam odata fenomenul de infractionalitate ,sa dispara din acest oras! Asemenea indivizi sa nu mai beneficize de nici un ajutor de la stat! Stau in case ocupate abuziv si fac contrabanda de tigari trafic de persoane si de droguri, ca stie toata lumea! Ar trebui toate cuiburile de tigani perchezitionate ! Respect DIICOT si BCCO!👍

Sgef
11 aprilie 2017
Idjd

Papi sper ca esti bine :))

Alex
12 aprilie 2017
L-au prins pe Papi

Papi la beci

Răspuns la: Idjd
Adăugat de : Sgef, 11 aprilie 2017
Papi sper ca esti bine :))
Tymmy
4 iunie 2017
Da este bine ca ia prins

Dar nu a intrat pe unde mai trebuia au intrat pe atelierelor. Avram iancu..segetuza dar au mai rămas câteva case de căutat tot an același cartier așa ca diicit au filat prost au intrat numai la cei vechi nu și la cei noii care vand așa ceva

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3738 secunde