GALERIE FOTO / DOLIU ÎN LUMEA DE AFACERI DIN CONSTANȚA. Gheorghe Oancea, patronul Brick și On Plonge, a încetat din viață

10251
22

Articole de la același autor

Cunoscutul om de afaceri constănțean, Gheorghe Oancea a decedat, ieri seară, în urma unui infarct. Acesta era administratorul firmelor Five Holding SA, Mobitom SA, Plonge Prest Mangalia SRL, On Plonge SRL. 


Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța au fost solicitate după ce afaceristului i s-a făcut rău într-o clinică privată din Constanța, în fața cabinetului medicului specialist cardiolog. "Am fost solicitați la ora 19,25, iar când am ajuns noi, deja era în stop cardio-respirator", ne-au precizat reprezentanții Ambulanței Constanța. Menționăm că omul de afaceri avea 63 de ani.


Iată ce au transmis reprezentanții clinicii unde a decedat afaceristul constănțean Gheorghe Oancea:


"În data de 16 iulie, orele 19:20, la Centrul Medical IOWEMED s-a prezentat un bărbat de 63 ani, care a fost preluat de medicul și asistenta de gardă care, în acel moment, se aflau la recepție. Fișa pacientului a fost înregistrată la ora 19:22.


Echipa medicală aflată de gardă a demarat procedura de examinare. În acel moment, starea pacientului a evoluat rapid, agravându-se brusc. A necesitat începerea procedurilor de resuscitare. La ora 19:25 a fost solicitată și intervenția Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. 


La ora 19:28, a fost prezentă unitatea mobilă a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care a colaborat permanent cu echipajul de Urgență IOWEMED, format din ambulanțier și asistent medical, ambii calificați în manevre de acordare de prim-ajutor și de resuscitare cardio-pulmonară și cerebrală, sub directa supraveghere a medicului Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.  


După efectuarea manevrelor de resuscitare, într-un interval de aproximativ 60 minute, a fost declarat decesul persoanei, conform procedurilor Serviciului de Ambulanță Județean. 


Centrul Medical IOWEMED deține autorizația nr. 8/01.10.2010, potrivit căreia este abilitat de a acorda "asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat". 


Solicitarea Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, procedural, s-a făcut conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1519/2009 ("echipajele care nu pot asigura asistența de urgență adecvată unui pacient aflat în stare critică au obligația de a solicita imediat sprijinul unui alt echipaj avansat...").


Menționăm că Centrul Medical IOWEMED nu este unitate de primiri-urgență (UPU).


Reprezentanții Centrului Medical IOWEMED transmit familiei îndoliate condoleanțe, asigurând-o că înțelege durerea provocată de pierderea neașteptată.  
 
Centrul Medical IOWEMED își asigură pacienții că privește fiecare persoană care îi solicită sprijinul cu toată implicarea profesională și umană necesară actului medical făcut cu dedicație, auto-exigență și competență probată în 18 ani de activitate"  


UPDATE 14,00
Trupul neînsuflețit a fost depus la Centrul de Perfecționare a Scafandrilor. Consiliul Județean Constanța deplânge tragica dispariție a celui ce a fost Gheorghe Oancea, președinte fondator al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România. 


Corpul neînsuflețit va fi depus până mâine, joi 18 iulie orele 12, la Centrul de Perfecționare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu, iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central.


Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, alături de consilierii județeni regretă trecerea în neființă a celui ce le-a fost prieten și colaborator, Gheorghe Oancea. 


Președinte fondator al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, Gheorghe Oancea a fost și va rămâne unul dintre oameni care au însemnat enorm în viața publică a județului Constanța și a Dobrogei, în ultimii 20 de ani. Scafandru, om de afaceri, prieten, soț și tată Gheorghe OANCEA lasă în urmă o comunitate care l-a iubit, prețuit și respectat.


UPDATE 14,44
Afaceristul Gheorghe Oancea deținea recordul național la scufundări Scafandru profesionist prin formare, Gheorghe Oancea deține recordul național la scufundare în adâncime, 500 de metri, stabilit în 1984. Potrivit reprezentanților Centrului de Scafandri Constanța, Gheorghe Oancea, alături de Daniel Munteanu, Constantin Fântână și Valentin Nicola, scafandrii care îndeplineau cel mai înalt nivel de pregătire, sănătate și condiție fizică s-au scufundat în Laboratorul Hiperbar din cadrul centrului, la o adâncime de 501 metri. Scufundarea simulată a durat zece zile, în perioada 30 septembrie - 9 octombrie. Această performanță, neegalată până astăzi, a situat România pe locul III în lume, după SUA și Franța. "Echipa aceasta, de scafandri de mare adâncime este și cea care a participat la montarea conductelor submarime și a platformelor din Marea Neagră", a precizat Marian Smarandache, comandantul Cursului de Pregătire Scafandri din cadrul Centrului de Scafandri Constanța. 




Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Hannibal
17 iulie 2013
Va meritati soarta

Asa se intampla,cand ai bani multi si cand te tratezi la privati...

un cetatean
17 iulie 2013
asta e

Dacă vrei să lucrezi cu Mazăre și cu Struțu și cu Nicușor ori reziști ori mori. Trebuie să facă cineva bani și pentru ei la orice oră în orice condiții cu orice risc. Păcat de el... Și ce dacă, altul la rând...

Au ramas banii de el
17 iulie 2013
Nu-i mai satura pamantul

Oamenii astia chiar nu au inteles ca "dincolo" nu se pleaca cu nimic ???? Ca ramane doar un hoit dupa ce sufletul se desparte intr-o secunda de trup ? Cat reusesc acesti oameni sa evolueze spiritual si sa fie langa familie si cei dragi daca singurul lor scop in viata este sa faca bani ? "Nu se poate sa slujesti la 2 domni odata" se spunea duminica la Liturghie, dar in mod sigur acest domn nu a auzit-o ca avea treaba sa faca bani. Acum e multumit?

??????
17 iulie 2013
Asteptam detalii

Nu se specifica la ce ora a ajuns ambulanta.

Una
17 iulie 2013

Sa va fie rusine , vorbiti despre un om care nu mai este printre noi . Dumnezeu sa il ierte! si pe voi la fel hiene ce sunteti .

florica
17 iulie 2013
brick

nu trebuie sa te legi de bani desi sunt buni cand iti trebuie pentru investigatii in cardiologie sau pt stent.ideea e ca trebuie sa te duci la doctor cand esti programat sau macar odata pe an,, sa nu ajungi doar cand nu mai poti.daca era un infarct mare nici avionul sanitar nici cel mai mare doctor nu il scapa. dumnezeu sa il odihneasca.condoleante familiei

money
17 iulie 2013
ce treaba are una cu alta ?

Multi idioti comenteaza p-aici... Ce treaba are mah daca avea bani sau nu sau daca se trateaza la privat sau nu ? Nu e tot om mah ? Te oftici ca are bani si tu nu ca stai si te vaiti toata ziua ? De cct rau bah romanu asta, il freaca pe el ce are ala... Mars in mm, taraste-te inapoi in gaura din care-ai iesit si vezi-ti de treaba ta

undertaker
17 iulie 2013
bravo

nu, nu era om. cam tarziu l-au ajuns blestemele. sper sa fie doar inceputul unui lung sir de inmormantari. urmeaza porcusor :)

el
17 iulie 2013
ptr nr.7

domnul de la nr 7 face o greseala capitala. zice "te oftici ca are bani"... ei bine nu stiu cu ce bani se duce el dincolo... doar ca eu asa cum ma tarsca in gaura mea de totusi sunt deasupra lui la fizic.. pe pamant.. el sub... PS: salutari lu` petrica iordache de la amaratii de sus!

Yorick
17 iulie 2013
: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV

" Dumnezeu sa il odihneasca ! Acum, sa facem socoteli si o sa vedem ca avem CEL MAI PERFORMANT SISTEM PRIVAT DE DIAGNOZA SI PRIM AJUTOR DIN LUME(sanchi !) LA 19,20 SE PREZINTA PACIENTUL.-LA 19,22 II ESTE INREGISTRATA FISA (2 MINUTE!)-DE LA 19,22 LA 19,25 INCEPE EXAMINAREA ,I SE FACE RAU,INCEP PROCEDURILE DE RESUSCITARE SI CHEAMA AMBULANTA (3 MINUTE)-AMBULANTA VINE SI EA TOT IN 3 MINUTE ! TOTAL= 8 MINUTE !!!!!!!!!!! SA VEDEM STIMATE REPORTERA CE RECORD VEI BATE IN CALCULAREA TIMPULUI AFECTAT PENTRU SERVICIILE FUNERARE !

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Record de amenzi date de rutieriști
Pagina a fost generata in 2.2663 secunde