GALERIE FOTO / EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN MEDGIDIA. A SĂRIT ÎN AER CENTRALA TERMICĂ

1818

Articole de la același autor

Pompierii au fost solicitati sa intervenină la o explozie de centrala termica în Medgidia. La fata locului au fost ajuns 2 autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Medgidia si un echipaj SMURD si 2 ambulante SAJ. Din primele informații 4 persoane sunt ranite. Explozia nu a fost urmata de incendiu


Un bărbat a fost preluat de SAJ si transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 si o femeie va fi preluata de SMURD cu atac de panica. Celelalte persoane sunt evaluate medical la fata locului, urmând a fi stabilit daca vor fi duse la spital. Explozia s-a produs la nivelul 2, iar întreaga scara este evacuata.


UPDATE. Surse apropiate anchetei au precizat pentru „Cuget Liber” că victima a declarat că explozia a avut loc după ce, la primele ore ale dimineții, și-a aprins o țigară în bucătărie, unde era instalată și centrala termică. Se pare că explozia ar fi avut loc din cauza unui furtun de alimentare defect anexat centralei și a scăpărilor de gaze. 
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. Reamintim că în urma exploziei mai multe apartamente au fost afectate, dar numai o persoană a fost transportată la spital. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8825 secunde