Galerie foto / Femeie spulberată pe trecere, în zona Gării

378
1

Articole de la același autor

O femeie a fost rănită, ieri, după ce un șofer a lovit-o cu mașina chiar pe trecerea de pietoni.

În jurul orei 12, un șofer de 71 de ani conducea un Smart Forfour pe strada Theodor Burada, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către bule-vardul 1 Mai. La un moment dat, ajungând la intersecție cu bulevardul Ferdinand, conducătorul auto a virat la dreapta către gară, moment în care a accidentat o femeie de 55 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma impactului, femeia a fost rănită în zona picioarelor. Imediat, la fața locului a ajuns o ambulanță SMURD, care i-a acordat femeii primul ajutor, după care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident cu mașina școlii de șoferi
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Octogenară lovită de mașină
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Chiliei
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Carambol rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu
Pagina a fost generata in 0.5691 secunde