GALERIE FOTO / Lecția dură primită de un ȘOFER CONSTĂNȚEAN DE TIR care a fost prins furând motorină într-o parcare de lângă Barcelona

765
Un șofer care conducea un camion înmatriculat în județul Constanța a fost prins de alți șoferi în timp ce încerca să fure combustibil. Bărbatul a primit o lecție dură din partea străinilor, scriu internauții. 


Vineri, 20 iulie, un șofer de la o firmă lituaniană de transport a oprit un hoț român într-o parcare din Spania, lângă Barcelona, conform unei postări pe pagina de Facebook "Soferi Profesionisti EU". 


 Românul, care conducea un camion înmatriculat în județul Constanța, aflăm din postare, a fost observat de ceilalți șoferi care erau în parcare în timp ce dădea ocol suspect mașinilor. La un moment dat, românul ar fi băgat un furtun în rezervorul unui camion și a început să scoată motorină. În acel moment, ceilalți șoferi din parcare au pornit în urmărirea acestuia.


Pentru a-l prinde, șoferul lituanian a intrat în plin cu TIR-ul în camionul condus de român. În timp ce unii șoferi au sunat la Poliție, alții l-au pedepsit pe român, aplicându-i o corecție dură. 


Sursa foto: facebook.com / Soferi Profesionisti EU


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7819 secunde