GALERIE FOTO. Mărturii după incendiul de la biserica Sf. Mina: "Incendiul a fost pus intenționat. Sunt oameni care ne urăsc"

4103
7
Polițiștii criminaliști din cadrul IPJ Constanța au revenit astăzi la biserica Sf. Mina din zona Lacului Tăbăcărie, după incendiul de ieri seară, în urma căruia a ars peretele exterior al lăcașului de cult. 




Potrivit preotului paroh al bisericii, incendiul s-a extins și la peretele interior al altarului. 


"Noi am găsit la fața locului o sticlă și o pungă, care miroseau a combustibil. Peretele și toată zona mirosea puternic a motorină. Incendiul a fost pus în mod intenționat, nu a fost un factor ce ține de biserică. Nu ne-a amenințat nimeni în mod direct, dar părerea mea e că este o luptă împotriva bisericii. Efectiv sunt oameni care urăsc, dar nu pot să-mi explic așa ceva. Dacă am ajuns să dăm foc la biserică...", a declarat pentru "Cuget Liber", Claudiu Banu, parohul bisericii Sf. Mina, din municipiul Constanța.


Comentează știrea

netplusultra
17 februarie 2017
foc

La RTV si Antena 3 vor anunta ca i-a dat foc Johanis.

Liviu Burebista
17 februarie 2017
iarta-i ca nu stiu ce fac

Nu Johanis, dar cred ca indivizi ca tine fara Dumnezeu, sant in satare de asa ceva . Dupa cum te semnezi "netplusultra", esti unul din cei care te ghidezi dupa Facebook, si Ultras adica extremist, intolerant si violent. Indivizi ca tine vor distruge Romania si nu numai.

jiji
17 februarie 2017
wehh

pai nu este lacomie in bisericile din constanta unde o lumanare costa 1leu iar in tara 50 bani. si mai fac pe nevinovatii.houl stiga hotii

netplusultra
17 februarie 2017
@liviu

N-ai inteles nimic. Alta intrebare !

cred in Dumnezeu
17 februarie 2017
v-o meritati

DA asa e pt ce existati voi pe pamint?Doar ca sa-i pacaliti pe .....care vin si lasa bani la biserica crezind ca.....ca ii va ajuta cumva dar nu fac de cit sa va umple buzunarele voua si a nenorocitului care va conduce.Apropo voi ai cui reprezentanti sinteti a lui al de Sus sau mai degraba cel de Jos?Pacatosilor

Jojo
17 februarie 2017
Constatare !

De la băsescu traian și până la Johannis kw, în România sunt numai necazuri, belele și sărăc ! Adevărat este că, atunci când tzara este condusă de oameni sanchii și dușmănoși, nu merge bine : poporului și țării, României ! Suspendarea lui Johannis kw este singura soluție pentru a putea scăpa de răutatea din România !

Liviu Burebista
18 februarie 2017
raspuns la alta intrebare

Ce anume as putea sa inteleg de la indivizi ca tine?

Răspuns la: @liviu
Adăugat de : netplusultra, 17 februarie 2017
N-ai inteles nimic. Alta intrebare !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9796 secunde