GALERIE FOTO. Mihai Fifor, prezent la Constanța. "Am așteptat cu mare emoție această zi"

256

Articole de la același autor

UPDATE / "Am așteptat cu mare emoție această zi în care reînnodăm tradiția militară la Constanța. Nu știu de ce s-au desființat în 1998 liceele de la Craiova și Constanța și de ce visurile elevilor au fost risipite. Nu judecăm trecutul, ci vorbim acum despre speranțe, aspirații și ce putem face pe viitor. Vă asigur că eforturile de deschidere a liceului nu au fost în van", a declarat ministrul Fifor.


***


În colegiile naționale militare și școlile de maiștri militari și subofițeri aparținând Ministerului Apărării Naționale vor avea loc, astăzi, în prezența reprezentanților conducerii Ministerului Apărării Naționale, a personalului instituțiilor militare de învățământ, a părinților, a oficialităților administrațiilor publice locale și a cadrelor militare în activitate, în rezervă și în retragere, ceremonii de deschidere a anului de învățământ 2018-2019.

La Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța, evenimentul a început de la ora 10.00, în prezența ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, și a șefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. 


120 de elevi sunt în clasele a IX-a, 36 de elevi în clasele a X-a și 47 de elevi în clasele a XI-a. Ceremonia are loc la sediul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân". 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0329 secunde