GALERIE FOTO / Nicu Gheară, socru mare. Mireasa, fiica unui important om de afaceri din Constanța

10068
5

Articole de la același autor

Zilele trecute a fost nuntă mare în familia cunoscutului afacerist Nicu Gheară. Mai exact, acesta a fost socru mare la cununia religioasă a fiului său, Cristi, cu Ana-Gabriela, fiica unui important om de afaceri din județul Constanța, cu afaceri în domeniul transportului rutier.




Este vorba despre omul de afaceri constănțean Cristian Timotei Voiculescu a cărei firmă își desfășoară activitatea la Agigea.

Unul dintre cei mai fericiți invitați a fost chiar fratele miresei, Alex Voiculescu, care nu a evitat să posteze pe pagina sa de socializare o fotografie cu sora sa în postura de mireasă.

"Casă de piatră, my beautiful sister !", este mesajul lui Alex, de pe Facebook.

Revenind la nunta celor doi, ceremonia religioasă a avut loc în Kitzbühel, un oraș din provincia Tirol, Austria. Cei doi s-au căsătorit civil, anul acesta, chiar de Ziua Îndrăgostiților și s-au cununat civil, la București. La nunta de zilele trecute, nașii cuplului au fost Raluca și Walter Zenga.




Printre invitații de seamă s-au numărat Anda Adam, Pepe, Nadir, Marcel Pavel, Ciprian Marica, Raluca Bădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade.

În altă ordine de idei, după petrecerea de nuntă, cei doi au continuat cu o nouă petrecere, respectiv, cea de botez deoarece cuplul și-a încreștinat copilul. Micuțul, în vârstă de trei luni, a primit numele Hristu.





Comentează știrea

okila
12 octombrie 2017
,,oameni de afaceri"

Doamne ,unde am ajuns sa ii ridicam in slavi pe toti proxenetii,toti gangsterii,toti excrocii si toata tiganimea care au facut bani murdari si pe care bani nu ii va curata o mie de slujbe cu tot bor-ul si cu toata Basimea puscariasa

europeanu
12 octombrie 2017
Hotii !

tinand cont de fotografii si de invitati,absolut toti sunt tigani !!!

robert
12 octombrie 2017
abjecte personaje

wow, ce adunatura selecta, numai intelectuali. ma duc sa vomit.

costica
12 octombrie 2017
Cel mai important moment este acum!

Oferim lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Eu
13 octombrie 2017
...

Bravo Robert!Subscriu!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Sport : Cătălin Zmărăndescu, victorie în MMA
Pagina a fost generata in 0.3222 secunde