Galerie FOTO. NUNTA ANULUI LA CONSTANȚA / Managerul Iaki Mamaia și șeful Crimei Organizate s-au căsătorit în stil rock-baroc

3871
6

Articole de la același autor

Ziua de sâmbătă a fost una cu emoții pentru șeful Crimei Organizate Constanța, comisarul șef Aurelian Pavel, și directorul general al Complexului IAKI MAMAIA, Anca Nedea. Cei doi s-au cununat religios, înconjurați de familie și prieteni (la nuntă a participat, bineînțeles, și fratele polițistului, renumitul tenisman Andrei Pavel), într-o atmosferă de rock-baroc. De altfel, tema nunții a fost "Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc". 




Cununia religioasă a avut loc, la ora 19,00, la Catedrala Sfinții Petru și Pavel. Mirii și întregul alai au ajuns în mașini de epocă, mireasa radiind într-o frumoasă rochie de mireasă creația Cătălin Botezaru, iar polițistul a fost îmbrăcat celebra Casa Casa "Marsay" din București. Domnișoarele de onoare au fost îmbrăcate cu rochii create de designerul local Simona Șișu. 
Cuplul, care radia de fericire și emoții, a avut două perechi de nași, cuplul Bucovală, proprietari de hoteluri de pe litoralul românesc și familia Budu, chirurgi din Capitală. 


După cununia religioasă și eliberarea de fluturi în fața bisericii, alaiul nupțial s-a îndreptat către un restaurant din stațiunea Mamaia. Petrecerea a fost pe muzică camerală, asigurată de band-ul lui Călin Geambașu. Oaspeții au fost primiți de statui vii și conduși spre mese de hostessele îmbrăcate în costume de epocă. Meniul a fost de asemenea de gală, preparatele fiind pregătite sub bagheta chef-ului italian Renzzo, cel care e in-charge de renumitul local "Irish Pub", dar si a chef-ului de la "Fratelli", Silviu Nedelea. Aceștia au gândit pentru gustul mirilor un meniu pe bază de vânat. Oaspeții au avut la dispoziție și barul cu produse orientale tradiționale, oferit de Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, dar și un bar de fructe sculptate, sculpturi în gheață, bar de cup-cakes. 


Pentru a le mulțumi oaspeților care au fost alături de ei, mirii au pregătit momente speciale de dans, coregraf fiind Elisabeth Pândichi Lux, director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".




Comentează știrea

un cititor
2 iunie 2013
....subiecte de rahat!

sa fie sanatosi!....Tanti cu hotelul s-a aranjat la afaceri.......vai de mama noastra cu asa stiri de presa......

stef
2 iunie 2013
noroc

oras de cacao.si copilasi din pr casatorie unde erau ,Cattimp el invata si exersa scenariul subordonatii cadeau la pace cu traficantii de droguri ca de aia sunt acum arestati prev, Cata spaga ofi luat si acest mascarici de la tr, de drog de numai poate orasul sa scape de acest flagel, MIN internelor verifica activ, BCCO CTA si vei avea surprize mari

crestin
2 iunie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Pentru autoarea articoului
2 iunie 2013
BCC inseamna...

BCC inseamna Biroul de Combatere a Crimei deci seful acestei institutii este seful BCC si nu seful crimei organizate, asta pentru cititorii dvs., pentru ca pot intelege ca Pavel este seful crimei organizate din judetul Constanta....haaa,haaa,haaaa, nu-i asa ?...

gero
2 iunie 2013
cretinitate

ce bot de traseista are. poate asta este farmecul....

Brunello Cucinelli
3 iunie 2013
Nunta de tarani

Bai, voi sunteti prosti? "Celebra" Casa Marsay? Aia fac haine????????????? Este cumva Brunello Cucinelli, Ermenegildo Zegna sau Scabal la mijloc si nu stim noi?? Si nunta anului? Pai voi nu vedeti ce cuplu urat sunt astia doi? Ala s-a mai si ras in cap sa fie ''sexy''...Voi, cei de la Mugetu', sunteti la fel de praf ca protagonistii...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Mai 2013
Stire din Diverse : Roberta Anastase va fi MIREASĂ!
Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Monden : Fiul lui Piedone a spus "Da!"
Pagina a fost generata in 0.4356 secunde