GALERIE FOTO. PANICĂ la CAZINO! O femeie a căzut de pe faleză. Balustrada s-a rupt sub greutatea ei

2163
12
O femeie de 39 de ani, din Bacău a ajuns la spital, seara trecută, după ce a căzut de la peste doi metri înălțime. Tragedia s-a petrecut pe faleza Cazinoului, din Constanța. 




Turista voia să facă o fotografie și s-a urcat pe balustradă moment în care bara s-a rupt și a căzut direct pe pietre. Soțul ei care îi făcea fotografia a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul medicilor! La fața locului s-a deplasat imediat un eschipaj SMURD C, iar victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.





În urma incidentului de aseară, bara cu pricina a fost schimbată.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
zoro
1 iulie 2015
cum ?

Cum se putea rupe dacă promenada este reabilitata de curând ?!

egal
1 iulie 2015
Lucrare facuta de mantuiala !

Barele de dinainte cele de acum 100 de ani erau din fonta si au fost inlocuite cu te miri ce .........bani furati si lucru de mantuiala ! Familia respectiva trebuie sa-i de in judecata !

nikmik
1 iulie 2015
balustrada faleza constanta

cei care au facut receptia la lucrare sunt primii vinovati , ISC si Primaria care au inchis ochii la multele nereguli care se vad la tot pasul

Jimmy
1 iulie 2015
Balustrada

Eu ma intreb doar ce cauta turista cocotata pe balustrada? "Turista voia să facă o fotografie și s-a urcat pe balustradă" Era aceasta balustrade conceputa a suporta greutatea unui turist "urcat" pe balustrada? Pe de alta parte e adevarat ca in cazut unor asemenea lucrari de modernizare castigate prin licitatie nici un constructor nu va realiza lucrarea cu material mai bune decat strictul necesar din rationamente de profit. Asadar daca in caietul de sarcina nu era specificat la ce forte trebuie sa reziste balustrada/bara atunci firma a realizat lucrarea cum a considerat. Pe de alta parte cei care inca se cred acum 100 de ani cand asemenea licrari se faceam din fonta inseamna ca sunt naivi a crede ca in ziua de azi s-ar face la fel. Pe vremea aia nimeni nu a facut licitatie pt balustrada ca sa obtina pretul cel mai mic pe un proiect cu bani europeni care necesita licitatie. Si acum 100 de ani era mai ieftin sa faci barele din fonta decat din tezi.

un cetățean
1 iulie 2015
jalnic

Toată lumea a văzut în ce hal se lucra la faleză! Meseriașii erau niște cârpaci prăpădiți materialele erau de proastă calitate.

europeanu
1 iulie 2015
Hotii din primarie

cei care au reabilitat impreuna cu cei care au aprobat lucrarea trebuie bagati la puscarie.Sunt absolut sigur ca la pretul incasat de constructor se putea face din otel inoxidabil.

Jimmy
1 iulie 2015
inox

Daca nu era scris in specificatii ce fel de material de ce naiba sa pui inox? pai firma aia lucreaza pt beneficiul constatenilor sau profitul firmei? D`ohhhhhhh Si pe urma mai europene - inox vopsit alb?

Răspuns la: Hotii din primarie
Adăugat de : europeanu, 1 iulie 2015
cei care au reabilitat impreuna cu cei care au aprobat lucrarea trebuie bagati la puscarie.Sunt absolut sigur ca la pretul incasat de constructor se...
Emanuel
1 iulie 2015
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

JoeBravo
1 iulie 2015
Titlu de doi bani

Titlu de doi bani, jurnalisti copy paste de doi bani. Pai cum naiba sa spui "tragedie"? Ce, a murit cineva? A fost decat un accident. Stiu ca gardul ala a fost facut de mantuiala, dar totusi ce a fost in mintea marimei sale sa se cocoate sus la gabaritul ei? :))

j
1 iulie 2015
l

Bai voi sunteti nebuni?Si daca avea o tona balustrada nu trebuia sa se rupa.Vorbim de oameni aici.La cum se fac lucrarile la noi acele balustrade nu rezista nici la 50kg.Este lucrare noua ce treaba are greutatea,era un OM.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2601 secunde