X

GALERIE FOTO / Paradă militară de Ziua Națională a României, la Constanța

1497
În aceste momente, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se desfășoară parada militară, la care participă membrii din cadrul Ministerului Apărării Naționale și ai altor structuri care aparțin instituțiilor statului. Înainte, de la 09.00 au fost depuse mai multe coroane de flori la Monumentul Eroilor, din Cimitirul Central Constanța.


La eveniment sunt prezenți primarul Vergil Chițac, viceprimarul Ionuț Rusu, prefectul Silviu Coșa, președintele Consiului Județean Mihai Lupu și vicepreședintele CJ Stelian Gima.


Accesul este permis diferit: 
  • în zonele oficiale, participanții trebuie să prezinte dovada vaccinării sau recentei infectări cu COVID-19
  • participarea populației la ceremoniile oficiale dedicate Zilei Naționale nu este restricționată, dar trebuie respectate unele măsuri de distanțare socială și este obligatorie masca de protecție.


"Sunt onorat să iau parte la acest eveniment. Suntem datori să ducem România mai departe, mai demnă, să protejăm și să reparăm ce este stricat" a declarat președintele Consiului Județean Constanța, Mihai Lupu.


Primarul Vergil Chițac a fost huiduit de mai mulți constănțeni în momentul în care a luat cuvântul. 


"Trebuie să continuăm construcția părinților fondatori ai acestui oraș. Am demarat deja proiecte pentru modernizarea Constanței. Sunt semne credibile ale schimbării în bine a orașului", a declarat edilul Vergil Chițac.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4903 secunde