GALERIE FOTO. Patronul de la On Plonge, GHEORGHE OANCEA, condus pe ULTIMUL DRUM

3654
9

Articole de la același autor

Afaceristul constănțean Gheorghe Oancea a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cortegiul funerar a plecat de la Centrul de Perfecționare a Scafandrilor, situat pe strada Soveja, unde a fost depus sicriul, până la Biserica "Sf. Nicolae" din cartierul Coiciu. Înmormântarea a avut loc la ora 14,00, la Cimitirul Central. Gheorghe Oancea a fost purtat pe ultimul drum de scafandrii și salvamarii pe care i-a învățat dragostea de mare, din cadrul Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România. La înmormântare au fost prezentate sute de persoane, familia, prieteni, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale și județe.


Gheorghe Oancea ar fi împlinit, anul acesta, 64 de ani. Era administratorul firmelor Five Holding SA, Mobitom SA, Plonge Prest Mangalia SRL, On Plonge SRL, Shark SRL. Scafandru ca formare profesională, bărbatul a rămas fidel toată viața mării și scufundărilor. A fost membrul fondator al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România și s-a implicat activ în pregătirea noilor generații de scafandri și salvamari, organizând cursuri pentru formarea lor.


Reamintim că afaceristul s-a prezentat, marți după-amiază, la un centru medical privat Iowemed, iar cadrele medicale au solicitat o autospecială a Serviciului de Ambulanță, după ce i s-a făcut brusc rău. "Pe 16 iulie, ora 19.20, la Centrul Medical Iowemed s-a prezentat un bărbat de 63 de ani, care a fost preluat de medicul și asistenta de gardă, care, în acel moment, se aflau la recepție. Fișa pacientului a fost înregistrată la 19.22. Echipa medicală a demarat procedura de examinare, iar în acel moment starea pacientului a evoluat rapid, agravându-se brusc. A necesitat începerea procedurilor de resuscitare. La ora 19.25 a fost solicitată și intervenția Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. La ora 19.28 a fost prezentă unitatea mobilă a serviciului, care a colaborat permanent cu echipajul de urgență Iowemed, format din ambulanțier și asistent medical, ambii calificați în manevre de acordare de prim ajutor și de resuscitare cardio-pulmonară și cerebrală, sub directa supraveghere a medicului Serviciului de Ambulanță", au precizat reprezentanții clinicii private, cu privire la împrejurările în care a survenit decesul afaceristului. De menționat că, potrivit cadrelor medicale, manevrele de resuscitare au fost efectuate pentru aproximativ 60 de minute, dar fără succes.


Comentează știrea

dumnezeu sa il ierte
18 iulie 2013
Amin

...si cei bogati mor , nu-i asa ?

Radu
18 iulie 2013
Averea

Cimitirele sunt pline de oameni bogati. La ce l-au ajutat banii multi?

un cetatean
18 iulie 2013
RUȘINE

Mor prietenii voștri cu zile lângă voi bă și nu puteți face nimic pentru ei . Asta e puterea voastră bă numai vrăjeală. Lăsați bă pe alții care pot să își salveze prietenii la necaz. Nu vă e rușine nesimțiților, mincinoșilor.

Me
18 iulie 2013
Invidia,ca intotdeauna...

Cel putin el a facut ceva, nu a stat mana - intinsa ca voi, tara de trantori clevetitori, puneti osul la treaba si nu mai priviti cu ciuda in curtea altuia!

Mirela
18 iulie 2013
Interbare

Salvamarii puteau si ei sa vina in budigaii cu care I-a dotat mascariciul primar...

maria
18 iulie 2013
ce drama :))))

SAracul, de morti se vorbeste numai de bine. S-a mai facut curatenie in Constanta.............no comment ca nu-i frumos. Maii bine spuneti ce simtiti lasati menajamentele ca in spatele ziarelor stim altele. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa se socoteasca acolo unde s-a dus cu cei pe care i-a spulberat din scaunul "puterii". PUNCT

Meagain
18 iulie 2013
Mariacuprostia

Rautate si invidie , popor lipsit de respect, taranoi si badarani , abia odata cu voi se va face cu adevarat curatenie in tara asta!

di
19 iulie 2013
mor si bogatii..

da mai tantalailor si bogatii mor. credeati ca numai voi saraciilor muriti? macar oancea nu a facut umbra pamantuli degeaba, dar voi frustratilor care va puneti intrebari cretine cum ca daca si bogatii mor, o sa murii si voi, dar nu o sa ramana nimic dupa voi nulitatilor si imbecililor sarmani ce sunteti, rupti in cur si tociti in coate si rai pe deasupra, footoova in gura sa va foot

...și di...-n poolă bani de flori !
26 iulie 2013
Noi, ăștia mulți și sărmani nu suntem săraci cu duhul, ca tine !

Așa e măi di, luați-aș familia și prietenii tăi (ăia deștepți și producători) în cardan ! Ăia care muncesc până-ți tocesc coatele sunt tăntălăi, fraieri și frustrați, iar șmecherii sunteți voi, cei care lăsați ceva (consistent) în urmă, nu ? Dacă aș știi cine ești cu adevărat, ți-aș rupe eu curu', ca să vezi cum foote un sărman cu coatele tocite, jegosule !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1929 secunde