GALERIE FOTO ȘI VIDEO / Accident în lanț la ieșirea din Valu lui Traian

2220
2
O persoană a ajuns la spital în comă, iar alte două sunt rănite. Acesta este bilanțul accidentului petrecut ieri, în jurul orei 10, la ieșirea din Valu lui Traian spre Murfatlar.


Costel T., din Medgidia, conducea un Opel pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre Constanța spre Murfatlar. La ieșirea din Valu lui Traian, bărbatul a intrat în mașina din fața sa, o Skoda, pentru că nu a păstrat distanța regulamentară dintre autoturisme. În urma impactului, Skoda a fost proiectată pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o autoutilitară Ford, condusă de Daniel C., din Tuzla, care se deplasa regulamentar.
Șoferul Skodei se află în stare critică la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a ajuns în comă, cu un traumatism cranian sever. Constantin M., din Valu lui Traian, este șoferul Primăriei Valu lui Traian. El se zbate acum între viață și moarte. Ceilalți doi șoferi sunt răniți, dar se află în afara oricărui pericol.
 
Vezi aici VIDEO


Comentează știrea

Black
27 septembrie 2012

Cât este distanța "regulamentară" față de un autovehicul care rulează în față și deodată frânează brusc fiindcă vrea să schimbe direcția de mers? 100m? 500m? 1km? Cum zice la "regulamentul" ăla de care tot pomeniți? Nu există nicio distanță regulamentară, există doar conducere preventivă. Deșteptul cu Skoda trebuia să se asigure în oglindă că nu-i vine nimeni din spate și că poate face manevra în siguranță, ăsta-i adevărul. Vax!

c
28 septembrie 2012
distanta regulamentara

Degeaba pastrezi distanta fata de cel care circula in fata ta, se gasesc grabiti care sa intre in fata fiindca lise pare ca este diatanta prea mare!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident grav la ieșire din Valu lui Traian
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Umbla beat pe mijlocul străzii
Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : A accidentat și a fugit de la fața locului
Pagina a fost generata in 0.4719 secunde