GALERIE FOTO / Sute de sancțiuni date de jandarmi celor care nu poartă măști de protecție

197

Articole de la același autor

În perioada  30 octombrie  - 6 noiembrie, peste 130 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în municipiul Constanța. Au fost executate peste 200 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.


În această perioadă, jandarmii au aplicat 477 sancțiuni contravenționale, dintre care 395 avertismente scrise și 82 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27500 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări și supermarketuri, piețe), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus) .


De asemenea, jandarmii grupării au constatat șapte fapte de natură penală, dintre care două în mod independent și cinci în cooperare cu Poliția, fiind identificați șapte făptuitori. 


Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete.
„Vă rugăm să purtați masca in spațiul public pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!”, au transmis jandarmii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2811 secunde