Video GALERIE FOTO / VIDEO. Accident grav, la Constanţa. Două victime sunt încarcerate

962

Articole de la același autor



Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitate, în urmă cu puţin timp, pe DN2A, la ieşire din localitatea Ovidiu, în zona Hanul Kartali.
Din primele informaţii, se pare că sunt implicate două autoturisme şi trei victime, din care doup au rămas incarcerate.
Pompierii intervin cu o autospecială de descărcare grea, două echipaje de prim ajutor Smurd B şi un echipaj de terapie intensivă. Aceştia eforturi pentru a putea scoate victimele dintre fiarele contorsionate şi a le acorda primul ajutor.


UPDATE 


„În total sunt cinci persoane implicate în accident. Două sunt conştiente, au ieşit singure din maşini, iar două sunt încarcerate, inconştiente. O victimă a fost găsită lângă maşină, semiconştientă. Unul dintre şoferi este conştient”, precizează reprezentanţii ISU.


UPDATE 


Astăzi, în jurul orei 17.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme. 


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 54 de ani, precum și a 4 pasageri din același autoturism. Persoanele rănite au 20, 24,61 și 43 de ani, bărbați.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6861 secunde