Video Galerie Foto-Video / GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. Un șofer A SĂRIT cu mașina de pe Podul IPMC, peste O CASĂ - UPDATE

12462
2

Articole de la același autor

Accident rutier cu o persoană încarcerată în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 130. Un șofer a căzut cu mașina de pe Podul IPMC, peste un utilaj. 


Autoturismul este cu roțile în sus, iar șoferul se află încarcerat. Doar o singură persoana se află în mașină. La fața locului intervine un echipaj de la Descarcerare, de la Detașamentul Palas, și o autospecială de asigurare măsuri PSI.


UPDATE - Bărbatul rănit în urma accidentului, în vârstă de 27 de ani, este stabil și conștient. El a fost preluat de către un echipaj SMURD C și transportat la spital.


Autoturismul, marca BMW, a căzut peste două magazii din beton, șoferul scăpând miraculos după impact.






Comentează știrea

DIMA
12 decembrie 2016
Era un țigan cu BMW cu numere de Bulgaria

Aveți grijă mare in trafic atunci când vedeti cazane cu numere de Bulgaria

Alex
12 decembrie 2016
Vb doar de numerele de Bulgaria

Am avut accident cu o masina inmatriculata in Bulgaria. La inceput si eu eram sceptic dar sincer folosind asigurarea mi s a reparat masina la servce dupa ce a fost un inspector sa verifice.. Toate in Constanta unde s a produs accidentul, printr-o firma de asigurare romaneasca ce era corespondentul firmei din Bulgaria..Concluzie: nu cred ca dura asa putin daca era masina inmatriculata in Romania..A fost totul foarte rapid si profesionist.

Răspuns la: Era un țigan cu BMW cu numere de Bulgaria
Adăugat de : DIMA, 12 decembrie 2016
Aveți grijă mare in trafic atunci când vedeti cazane cu numere de Bulgaria

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1246 secunde