Garda de Coastă face recrutări pentru concursuri de admitere

708
1
Garda de Coastă face recrutări pentru concursuri de admitere - garda-1525615435.jpg
Garda de Coastă informează tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină polițiști de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale. 


La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru viitorii polițiști de frontieră sunt puse la dispoziție un număr de 646 locuri pentru specializarea Poliție de Frontieră și Drept. Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, la sediul Gărzii de Coastă, situat pe aleea Zmeurei, nr. 3, și la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, str. Isaccei, nr. 103, Tulcea. 


Contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice ale candidaților recrutați pentru toate instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale pe locurile alocate MAI - Poliția de Frontieră se realizează în perioada 7 - 11 iulie, ora 7:00, la sediul Academiei de Poliție "Al.I. Cuza", aleea Privighetorilor, nr.1A, sector 1, București, potrivit planificării care va fi adusă la cunoștință candidaților în timp util, prin postarea acesteia pe site-ul MAI (mai.gov.ro) la secțiunea Cariera/Instituții de învățământ. 


Candidații pe locurile MAI la alte instituții de învățământ militare trebuie să îndeplinească și criteriul de vârstă de până 27 de ani, împliniți în anul participării la concursul de admitere; să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară și să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9,00. 


Candidații înscriși pentru Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" Constanța vor efectua examinarea medicală specială la Centrul de Medicină Navală, în vederea obținerii avizului apt îmbarcare, fiind o probă cu caracter eliminatoriu suplimentară, contracost.


Comentează știrea

unu
7 mai 2018
neinspirata poza...

si asa ministerele apararii si de interne, s au umplut de fufe, pe locuri unde efectiv NU au ce cauta, pt ca 99 din 100 sunt incompatibile ca si aptitudini cu acel job mai puneti si voi poza asta de "sustinere" ... e bataie de joc felul in felul in care decidentii isi bat joc de banii publici....de banii nostri, ai tuturor, caci ne le platim salariile mari si sporurile fufelor care nu au cauta acolo, indif ca vb de armata ,pompieri,politie sau jandarmi... in aceste domenii, doar la contabilitate pot ocupa un loc,in rest, le platim degeaba .... de,bugetari.... nu platesc din banii lor...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde