Garda de Coastă își păstrează directorii adjuncți

859
5
Reprezentanții Poliției de Frontieră Română au anunțat câștigătorii concursurilor organizate, pe 24 ianuarie, pentru ocuparea funcțiilor de directori adjuncți din cadrul Gărzii de Coastă. Astfel, la concurs s-au înscris șapte candidați, care au susținut o singură probă, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.
La final, cele mai mari note au fost obținute de polițiștii care au ocupat interimar funcțiile respective, începând din luna decembrie. Este vorba de comisarul șef Marin Dincă, director adjunct operativ, comisarul șef Costel Tomșa, director adjunct logistică și comisar șef Leontin Cezar, director adjunct marină. Aceștia vor primi numirile în funcție în zilele următoare.

Comentează știrea

Radu mamii....
26 ianuarie 2012
Cata obiectivitate...

Oare avea cineva emotii ca vor fi numiti altii decat cei "impusi" in "echipa"?Articolul e eronat intitulat...Ar trebui sa se cheme "preluarea prin forta a puterii la nivelul GC", etc. si nu pastrarea directorilor care sunt putin parveniti....

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

mata
23 februarie 2012
prosti de dau in gropi.......

Ia zii mai boule......tu si cu bivolul ala din Mangalia sunteti gay?.....care e pasiv si care e activ?......m-am tot chinuit sa-mi dau seama dar nu am reusit.....amandoi sunteti militieni, de 10 ani faceti aceleasi scoli, sunteti la fel de cretini amandoi.....etc.....cumva a inceput buda sa promoveze relatiile homosexuale?

pt mata
8 aprilie 2012
pt.jegul de la 3

mai bine vi cu mata la proba sa vezi daca iti dai seama.

-
8 aprilie 2012
-

-

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7027 secunde