Gardian de la Penitenciarul Jilava, confirmat cu coronavirus. Se iau măsuri!

185
Gardian de la Penitenciarul Jilava, confirmat cu coronavirus. Se iau măsuri! - coronainpenitenciarsursadigi24-1587542209.jpg

Articole de la același autor

Un polițist de penitenciare de la Penitenciarul Jilava a fost confirmat cu SARS-CoV-2. În acest context, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor precizează că, în urma verificărilor de la nivelul unității, s-a stabilit că 33 de angajați și 497 de persoane private de libertate au intrat în contact cu persoana confirmată. 


"Astfel, preventiv, cei 33 de angajați identificați contacți au fost scoși din serviciu și izolați medical la domiciliu, urmând a fi testați pentru SARS-CoV-2, în cursul acestei zile. De asemenea, deținuții contacți vor fi monitorizați din punct de vedere medical, fiind asigurată, totodată, separația acestora de restul deținuților care nu au interacționat cu angajatul în cauză.


 În eventualitatea în care, în urma testării angajaților contacți, se va mai confirma un alt caz pozitiv, persoanele private de libertate care nu au interacționat cu niciuna dintre persoanele confirmate/contacți ai persoanelor confirmate vor fi relocate într-o altă unitate penitenciară, în scop preventiv, prin respectarea metodologiei de intervenție", au transmis reprezentanții administrației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6236 secunde