Geantă plină cu bani și un pistol, furate în județul Constanța

321
Geantă plină cu bani și un pistol, furate în județul Constanța - hotpistolsursamonitorul-1599407476.jpg

Articole de la același autor

Caz surprinzător în atenția polițiștilor de la Secția Rurală 6 Cernavodă. Polițiștii au fost sesizați că, în seara zilei de 3 septembrie, în jurul orei 23.00, un individ a pătruns într-un imobil din comuna Mihai Viteazu și a furat o geantă. Surprinzător este faptul că în geanta respectivă erau bani, mai multe carduri și… un pistol.

Hoțul a fost prins în scurt timp, fiind identificat ca fiind un bărbat de 40 de ani. Dar în atenția oamenilor legii a intrat și păgubitul, un bărbat de 68 de ani, cetățean străin, întrucât acesta nu deținea documente de proveniență pentru arma respectivă. Drept pentru care, banii și cardurile au fost înapoiate victimei, dar nu și pistolul. În consecință, hoțul este anchetat pentru furt calificat, iar persoana vătămată pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din primele informații, cetățeanul străin nu a declarat la intrarea în țară deținerea armei, iar polițiștii iau în calcul și posibilitatea ca pistolul să fi fost achiziționat din țara noastră. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.601 secunde