Ancheta MAI - Șeful Serviciului de Informații

George Popa, eliberat din funcție

743
George Popa, eliberat din funcție - 0f6e50c920f139758f76294ee3f70f63.jpg
Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) al județului Constanța, comisar șef George Popa, a fost eliberat din funcție, aseară, în cadrul anchetei demarate de DGIPI vizând unele structuri privind îndeplinirea atribuțiilor de serviciu în cazul lui Laurențiu Mironescu.
"În cadrul anchetei demarate de conducerea Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), din ordinul ministrului Administrației și Internelor, Constantin Traian Igaș, pentru verificarea modului de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu de către lucrătorii structurilor componente abilitate în plan teritorial și central, în legătură cu situația fostului secretar general al MAI, astăzi (n.r. - ieri), s-a luat măsura eliberării din funcție a șefului Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) al județului Constanța, comisar șef Popa George", informează Ministerul Administrației și Internelor (MAI).
Măsura a fost luată ca urmare a managementului defectuos constatat la nivelul unității teritoriale în gestionarea competențelor specifice.
Conducerea unității teritoriale va fi asigurată de comisarul de poliție Marius Daniel Panait, care a deținut, începând cu anul 2005, funcția de ofițer specialist în cadrul Direcției Generale Anticorupție - Constanța.
Tot aseară, s-a dispus eliberarea din funcție a șefului Biroului Protecție din cadrul SIPI Constanța. Ancheta internă derulată de conducerea DGIPI la nivel central și teritorial continuă, urmând ca rezultatele să fie comunicate cu respectarea prevederilor legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2587 secunde