Gest de încurajare la Mangalia: cadrele medicale din triaj primesc buchete de flori!

1101

Articole de la același autor

Teama de pandemia care a cuprins întreaga lume i-a determinat pe mulți români să golească rafturile magazinelor și să-și facă stocuri de medicamente, în așteptarea unui scenariu pesimist. Dar sunt și persoane cu suflet mare, care ajută și transmit apreciere cadrelor medicale din prima linie. Se întâmplă la Mangalia, unde cadrele medicale din triajul epidemiologic și de la izolator au primit, și ieri și astăzi, buchete de flori din partea unei florării din oraș.


"Zilele acestea am aflat cum este să trăiești și să muncești în mijlocul unei comunități mici, dar cu oameni cu inima mare. Ne bucurăm de sprijinul lor și le mulțumim pentru tot ajutorul. Pentru noi nu înseamnă doar sprijin material. Ne-am alimentat speranța că o să ieșim bine din asta", a transmis dr. Paula Untaru, directorul medical al Spitalului Municipal Mangalia


Totodată, conducerea spitalului transmite mulțumiri pentru gestul de apreciere și susținere, dar și pentru numeroasele donații primite în ultimele zile din partea membrilor comunității. "Am primit donații, medicamente, materiale sanitare necesare, vin oamenii să ne întrebe de ce anume avem nevoie și să ne ajute. Le mulțumim pentru sprijin!", a transmis conducerea unității spitalicești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8229 secunde