Gestul incredibil al unui bărbat, după ce soția sa a cunoscut un altul pe Facebook

1343
Gestul incredibil al unui bărbat, după ce soția sa a cunoscut un altul pe Facebook - apel112400x270-1474701288.jpg

Articole recomandate

Un doljean de 34 de ani, originar din Piscu Vechi, a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce aflase că nevasta l-a înșelat și a părăsit domiciliul conjugal.

Femeia se îndrăgostise de alt bărbat pe Facebook și a decis să-și urmeze inima și să lase în urmă tot, inclusiv pe cei trei copii.

Neștiind ce să mai facă, bărbatul a pus mână pe telefon și a apelat 112, cerând sprijinul poliției: "Miercuri noaptea spre joi a plecat de acasă… A zis că ea pleacă că ea s-a îndrăgostit de unul de pe Facebook , și că nu o mai interesează de copii și pleacă la ăla. Copiii plâng după mama lor de când a plecat. Nu înțeleg cum a putut să îi abandoneze și să plece după un bărbat pe care nu îl cunoaște absolut deloc. Mi-a spus să îi las copiii în gara din Timișoara, iar de acolo o să îi recupereze. Cum pot eu să fac așa ceva? Mie îmi este teamă să nu pățească ceva și să ajungă să se prostitueze în străinătate. Chiar nu știu nimic despre ea și sunt îngrijorat. A plecat la un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu două luni.", a spus bărbatul, conform radiocraiova.ro.

Familia locuiește în comuna Piscu Vechi, din județul Dolj. Bărbatul de 34 de ani este des plecat de acasă, pentru că trebuie să îngrijească oile și caprele pe care familia le are la o stână, iar în tot acest timp, tânăra soție s-a apropiat de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet.

Nici rudele nu înțeleg decizia femeii, care a lăsat în urmă trei copii mici, cu vârste între 2 și 6 ani, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6176 secunde