Gheorghe Nețoiu, eliberat condiționat

118
Gheorghe Nețoiu, eliberat condiționat - giginetoiudariusmitrache-1450890988.jpg
Gheorghe Nețoiu, care a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, va fi eliberat condiționat din detenție, decizia pronunțată miercuri de judecătorii de la Tribunalul Mehedinți fiind definitivă, scrie Agerpres.


Potrivit portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Mehedinți a admis contestația formulată de Nețoiu împotriva sentinței Judecătoriei Drobeta Turnu Severin care, la data de 27 noiembrie, a respins ca nefondată propunerea de liberare condiționată a condamnatului.


Astfel, magistrații au desființat sentința atacată și, rejudecând, au dispus liberarea condiționată a lui Gheorghe Nețoiu din executarea pedepsei de 3 ani și 4 luni închisoare, hotărârea fiind definitivă.


Judecătorii Curții de Apel București au dat, la data de 4 martie 2014, condamnări cu executare definitive în dosarul Transferurilor din fotbal.


Astfel, George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar al FC Dinamo — 6 ani și 4 luni, Ioan Becali — 6 ani și 4 luni, Victor Becali — 4 ani și 8 luni.


De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu — la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2451 secunde