Gigi Becali a anunțat că s-a înscris la dezbaterea privind legea grațierii

309
Gigi Becali a anunțat că s-a înscris la dezbaterea privind legea grațierii - gigibecali-1485526033.jpg

Articole recomandate

Patronul clubului sportiv FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru Sport.ro, că s-a înscris la dezbaterea organizată de Ministerul Justiției cu privire la modificările care vizează Codurile penale și legea grațierii. Finanțatorul echipei va participa la întâlnire în calitate de vicepreședinte al organizației pentru apărarea drepturilor omului și de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European și din Parlamentul României.

"M-am înscris și eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiției. Luni, mă duc și eu la dezbatere pentru că sunt vicepreședinte la o fundație de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European și ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României. Nu contează că iese lumea în stradă, că legea grațierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român și Parlamentul. Bine, au greșit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanță, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului", a declarat Becali la Sport.ro.

Ministerul Justiției a anunțat, joi, că luni va fi organizată o dezbatere publică cu privire la OUG privind modificarea codului penal și OUG privind grațierea. Dezbaterea va avea loc între orele 10.00 și 12.00 și vor participa maximum 50 de persoane. Dezbaterea este organizată în temeiul art.7 alin.(9) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3246 secunde