Gigi Becali a fost reținut, ieri, de Poliția Capitalei

285

Articole recomandate

Șase persoane, audiate, ieri, de Poliția Capitalei, printre care și Gigi Becali, au fost duse, aseară, în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.
Gigi Becali a fost reținut de procurori la ora 13, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu alte patru persoane, ulterior, fiind reținută o a șasea persoană. Cea de-a șaptea persoană căutată de polițiști nu a fost găsită, a declarat Ciocan.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, ieri, că Gigi Becali este pus sub învinuire pentru lipsire de libertate în mod ilegal, finanțatorul Stelei aflându-se la sediul Poliției pentru audieri în legătură cu sechestrarea a trei persoane care i-ar fi furat mașina.
Celelalte șase persoane cercetate în acest caz sunt acuzate și de uz de armă fără drept.
Potrivit Poliției Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 0,35, dispeceratul Poliției Capitalei a fost sesizat  prin Sistemul Național Apel Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că la intersecția străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulți indivizi au blocat un autoturism aflat în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanți și, folosind forța, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.
Ocupanții autoturismului au fost duși într-un imobil din Pipera, unde au fost reținuți împotriva voinței lor timp de trei ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Poliției. Finanțatorul Stelei nu a depus plângere la Poliție pentru mașina Mercedes care i-ar fi fost furată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.342 secunde